SMART Notebook oktatói szoftver letöltése
SMART Notebook oktatói szoftver

A SMART Notebook oktatói szoftver egyetlen számítógépes alkalmazásban foglalja össze a dinamikus óravázlatok létrehozásához, illetve az interaktív tanórák megszervezéséhez és megtartásához szükséges funkciók széles palettáját. A többszörösen nemzetközileg díjazott szoftver minden olyan szükséges forrásanyagot tartalmaz, amelyre a gyakorlatias tanítás során szüksége lehet.

SMART Oktatási Szoftvercsomag 2013

A SMART Oktatási Szoftvercsomag egy olyan integrált telepítő szoftver, amely segítségével az összes SMART szoftveralkalmazás telepíthető a számítógépére, így a SMART Notebook oktatói szoftver is mostantól a SMART Oktatási Szoftvercsomag részeként érhető el. A SMART Oktatási Szoftvercsomag az alábbi SMART szoftvereket tartalmazza:

 • SMART Notebook 11.1 oktatói szoftver
 • SMART Response 2013 mérés-értékelést támogató szoftver
 • SMART Notebook Math Tools, matematika eszköztár
 • SMART Notebook 3D Tools, 3D-s eszköztár
 • SMART termékillesztő program 11.1
 • SMART Ink beépülő modul 1.1 SP1
Aktiválási és termékkulcs információkMegjelenít
A különféle SMART szoftveralkalmazások aktiválásához szükséges termékkulcsok beszerzési eljárásai az alábbiakban olvashatók.
 • SMART Notebook oktatói szoftver
  A SMART Notebook oktatói szoftver használatához a 11.1-es verziótól nincs szükség aktiválásra.
 • SMART Response mérés-értékelést támogató szoftver (LE, PE, XE vagy Senteo esetén)
  Nincs szükség külön termékkulcsra az aktiváláshoz. A szoftver telepítését követően egyszerűen csak csatlakoztatni kell a SMART Response központi adó-vevő egységet a számítógéphez, amely kiolvassa a termékkulcsot és automatikusan aktiválja a szoftvert.
 • SMART Response mérés-értékelést támogató szoftver (CE vagy VE esetén)
  Az aktiváláshoz szükséges termékkulcshoz külön szoftverlicenc megvásárlásával lehet hozzájutni. A SMART Response CE szoftver termékkulcsa segítségével aktiválható a tanulói számítógépeken a SMART Notebook SE tanulói szoftver. Aktuális árainkért lépjen kapcsolatba velünk.
 • SMART Notebook Math Tools, matematikai eszköztár
  Az aktiváláshoz szükséges termékkulcshoz külön szoftverlicenc megvásárlásával lehet hozzájutni. Aktuális árainkért lépjen kapcsolatba velünk.
 • SMART Notebook 3D Tools, 3D-s eszköztár
  Az aktiváláshoz szükséges termékkulcshoz külön szoftverlicenc megvásárlásával lehet hozzájutni. Aktuális árainkért lépjen kapcsolatba velünk.
  VAGY
  Amennyiben rendelkezik SMART Dokumentum Kamerával (SDC-330), úgy nincs szükség külön termékkulcsra az aktiváláshoz. A szoftver telepítését követően egyszerűen csak csatlakoztatni kell a SMART Dokumentum Kamerát a számítógéphez, amely kiolvassa a termékkulcsot és automatikusan aktiválja a Mixed Reality Tools eszköztárat, amely magába foglalja a SMART Notebook 3D Tools, 3D-s eszköztárat is.
 • SMART termékillesztő program
  Használatához nincs szükség termékkulcsra és aktiválásra.
Telepítési információkMegjelenít
SMART Oktatási Szoftvercsomag 2013
A Szoftver letöltése gombra kattintva tudja letölteni a SMART Notebook oktatói szoftvert is magába foglaló SMART Oktatási Szoftvercsomag 2013 verziójú telepítő alkalmazását. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
Letöltési részletekElrejt

Verziószámok
SMART Oktatási Szoftvercsomag: 11.1.1209.1 (publikálva 2013. március 26-án)

Fájlméret
455,0 MB

Támogatott nyelvek
Magyar és további 59 nyelv, illetve nyelvjárás

Minimális
rendszerkövetelmények
- Pentium IV processzor (1 GHz-es vagy nagyobb teljesítményű ajánlott)
- 2 GB RAM memória
- 2,5 GB szabad lemezterület
- Windows XP SP3, Windows 7 SP1 vagy Windows 8 operációs rendszer
- Ügyfélprofil a Microsoft .NET-keretrendszer 4-es verziójához a SMART Ink futtatásához
- Microsoft Visual Studio 2010 Tools for Office a SMART Ink futtatásához
- Internet Explorer böngésző 8 vagy magasabb verzió
- Adobe Flash Player 11.6 vagy magasabb verzió
- DirectX 9 kompatibilis grafikus hardver a SMART Notebook 3D Tools futtatásához


Forrásanyagok - Galéria-alapkellékek (Gallery Essentials)
A letöltést követően a tömörített ZIP fájlt ki kell csomagolni. A kicsomagolás után a SMART Essentials for Educators mappában egy Gallery Data Files nevű könyvtár és egy *.gallerycollection kiterjesztésű fájl található. A SMARTEssentials.gallerycollection kiterjesztésű fájlon duplát kattintva indítható el a gyűjtemény telepítése. Ezt az indítófájlt az operációs rendszer csak a SMART Notebook oktatói szoftver feltelepítését követően tudja értelmezni.

Verziószám
10.8

Fájlméret
538,4 MB

Támogatott nyelvek
Magyar és további 47 nyelv, illetve nyelvjárás


Forrásanyagok - Interaktív feladatkészítő eszköztár (Lesson Activity Toolkit)
A letöltést követően a tömörített ZIP fájlt ki kell csomagolni. A kicsomagolás után a Lesson Activity Toolkit mappában egy Gallery Data Files nevű könyvtár és egy *.gallerycollection kiterjesztésű fájl található. A Lesson Activity Toolkit.gallerycollection kiterjesztésű fájlon duplát kattintva indítható el a gyűjtemény telepítése. Ezt az indítófájlt az operációs rendszer csak a SMART Notebook oktatói szoftver feltelepítését követően tudja értelmezni.

Verziószám
2.0.1

Fájlméret
106,7 MB

Támogatott nyelvek
Angol


Forrásanyagok - SDT animációs galéria
A letöltést követően a tömörített ZIP fájlt ki kell csomagolni. A kicsomagolás után egy Gallery Data Files nevű könyvtár és egy *.gallerycollection kiterjesztésű fájl található. Az SDT tananyagok.gallerycollection kiterjesztésű fájlon duplát kattintva indítható el a gyűjtemény telepítése. Ezt az indítófájlt az operációs rendszer csak a SMART Notebook oktatói szoftver feltelepítését követően tudja értelmezni.

Verziószám
1.0

Fájlméret
32,2 MB

Támogatott nyelvek
Magyar és angol


Forrásanyagok - Kézírás-felismerés nyelvi csomagok
A SMART Notebook oktatói szoftver 10.6 vagy magasabb szoftververziója 20 különböző nyelven képes a kézzel írt jegyzetek gépelt szöveggé átalakítani. A magyar nyelven felül további 19 nyelven érhetők el a kézírás-felismerő csomagok. A letöltést követően a ZIP fájlt ki kell csomagolni egy könyvtárba. A kicsomagolás után minden egyes nyelvi csomag külön *.msi kiterjesztésű fájlként jelenik meg és a tetszőleges nyelvi csomag telepíthető.

Verziószám
1.0

Fájlméret
174,1 MB

Támogatott nyelvek
Magyar és 19 további nyelv, illetve nyelvjárás